Articole
Posted in

UN DELICIU AL CAFELEI DE CALITATE LA CLUJ

In perioada 13-22 octombrie 2023, orasul Cluj găzduieste un eveniment special dedicat traditilor si produselor locale – Târgul „Piata Tăraneasca &Mester (esti!?).” Organizat cu pasiune pentru promovarea culturii traditionale si a mesterilor locali, acest târg aduce laolalta o varietate de productori si comercianti cu o ofertã bogatã si autentică.

LEONARD CAFFE LA TÂRGUL „PIATA TĂRĂNEASC & MESTER (ESTI!?)”:

Leonard Caffe, o prezentã respectata in lumea cafelei, nu putea lipsi de la aceast festivitate a traditiilor. Cu o istorie solida si o pasiune profundă pentru cafea, Leonard Caffe este un nume binecunoscut in România. Fie cã este vorba de cafea proaspăt
prajita pentru acasa, ceai de calitate sau cafea la pahar, Leonard Caffe ofera produse de exceptie pentru cei care apreciază aromele autentice.

CE FACE LEONARD CAFFE SPECIAL?

Leonard Caffe se remarca prin deviza sa: „Traditie-Calitate-Pasiune”.
Cu o istorie ce dateaza din 1991 si titlul de furnizor al Casei Regale a României, Leonard Caffe se diferentiaza prin calitatea si experienta oferite. Cu tehnologia sa inovatoare de prăjire cu flux de aer cald, tehnologie Petroncini, Leonard Caffe se asigura cã fiecare boaba de c a f e este prajita la perfectiune pentru a oferi o experienta de degustare unica.

OFERTA PENTRU TÂRGUL „PIATA TĂRĂNEASC & MESTER (ESTI!?)”

La standul Leonard Caffe din Piața Unirii din Cluj, puteți savura:

  • Blenduri marca Leonard Caffe: Miscela Italiana, Miscela Oro, Degusto Suprema, Cafeaua bunicii cu naut, etc.
  • Cafea de origine din Columbia, Brazilia, Guatemala, Honduras, Jamaica Blue Mountain, și multe altele
  • Ceaiuri ambalate la pungi de 100g
  • Cafea la pahar
  • Gama de cafele aromate: Irish, Vanilie, Ciocolata, Scortisoara, Menta, Lavanda sau Cardamom
  • Vin fiert si alte produse speciale

IMPLICAREA IN COMUNITATE:


Cu o ofertă specială pentru eveniment, toate produsele beneficiază de prețuri atractive, astfel încât vizitatorii să se bucure de gustul autentic al cafelei Leonard Caffe.

Leonard Caffe este, de asemenea, în căutarea unui partener în această zonă. Dacă doriți să va alaturați familiei Leonard caffe, puteti să ne contactați prin intermediul acestui email
leonardcaffe@leonardcaffe.ro.

Pentru mai multe informații sau pentru a descoperi gama completă de produse Leonard Caffe, puteți vizita magazinul online aici.

Urmărește-ne pe social media:

Join the conversation

SHOPPING BAG 0