ALEGE MODELUL

Espressorul ALICE Levetta 1Gr. reprezintă o combinație perfectă între estetică vintage și performanță modernă. Cu panouri laterale din oțel inoxidabil și un rezervor de apă de 2,2 litri, acest espressor este ideal pentru cei care apreciază atât designul elegant, cât și funcționalitatea avansată.
Espressorul ALICE Levetta 1Gr. MGreprezintă o combinație perfectă între estetică vintage și performanță modernă. Cu panouri laterale din oțel inoxidabil și un rezervor de apă de 2,2 litri, acest espressor este ideal pentru cei care apreciază atât designul elegant, cât și funcționalitatea avansată.
Espressorul MAIKA 1Gr. se remarcă prin designul său modern și performanța de încredere. Cu o capacitate de rezervor de 2,0 l, acest espressor este conceput pentru a satisface nevoile pasionaților de cafea cu simplitate și eficiență.
Maika Semi Series reprezintă o sinteză perfectă între performanță de vârf și eleganță contemporană, acest espressor este ideal pentru cei care apreciază atât designul, cât și funcționalitatea avansată.
Espressorul Nobel 1Gr. Auto se evidențiază prin performanțe remarcabile și funcționalitate avansată, aducând o experiență superioară în prepararea cafelei.
Espressorul Jolly 1Gr. Auto reprezintă o sinteză perfectă între performanță de vârf și eleganță contemporană. Cu un boiler de 5 litri și sistemul Pre-Infusion, acest espressor aduce inovație în prepararea cafelei, asigurând o extracție optimă a aromei.
Espressorul Jolly Compact 2Gr. Semiautom. îmbină eleganța designului cu performanța excepțională, oferind o experiență de cafea superioară în orice locație. Cu panouri laterale din oțel inoxidabil și un boiler generos de 6 litri, acest espressor semiautomat aduce tehnologie avansată și fiabilitate în prepararea cafelei.
Espressorul Jolly Compact 2Gr. Auto redefinește experiența espresso prin caracteristici avansate și un design robust. Cu un impresionant boiler de 6 litri și un sistem Pre-Infusion, acest espressor aduce un plus de calitate și consistență în prepararea cafelei.
Espressorul Prestige 3Gr. reprezintă apogeul rafinamentului și performanței în lumea cafelei. Prestige 3Gr. Autom. oferă control total asupra procesului de preparare, , espressorul este solid și proiectat să facă față cerințelor intense ale mediului de afaceri, oferind o experiență de cafea inegalabilă.
Espressorul Prestige 2Gr. aduce o performanță excepțională și un design elegant în universul preparării cafelei. Cu un corp elegant din oțel inoxidabil și panouri laterale vopsite, acest espressor adaugă o notă de stil în orice locație, ideal pentru cafenelele sau restaurantele cu flux intens de clienți, aducând o aromă bogată și consistentă în fiecare ceașcă.
Espressorul Prestige 1Gr. Auto reprezintă un echilibru perfect între estetică și performanță, oferind o experiență de cafea superioară. Cu un corp elegant din oțel inoxidabil și panouri laterale vopsite, acest espressor adaugă o notă de stil în orice spațiu. Cu o greutate de 38 kg, espressorul este compact și potrivit pentru birouri, cafenele și locații comerciale mai mici
Elegance 3 Gr. Levetta este conceput pentru a răspunde cerințelor mediilor comerciale, oferind o soluție completă pentru prepararea cafelei de calitate superioară într-un cadru sofisticat și eficient.
Espressorul Elegance 2Gr. Levetta reprezintă o sinteză perfectă între eleganța clasică și tehnologia de vârf, aducând o experiență de cafea la cele mai inalte cote, acest espressor reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un design sofisticat și performanțe excepționale.
Espressorul Elegance 3Gr. Auto reprezintă apogeul luxului și performanței în lumea cafelei automate. Cu panouri laterale negre, acest espressor emană eleganță și modernitate în orice spațiu dedicat cafelei.
Espressorul Elegance 2Gr. Auto aduce eleganța și performanța în lumea cafelei automate, fiind proiectat pentru a satisface cele mai exigente standarde ale industriei. Cu panouri laterale negre, acest espressor emană rafinament și modernitate. Acest espressor reprezintă o piesă centrală elegantă în orice spațiu dedicat cafelei,făcându-l potrivit pentru cafenele și locații comerciale care pun accent pe estetică și calitate în prepararea cafelei.  
VERA 2Gr. Levetta este conceput pentru a răspunde cerințelor mediilor comerciale, oferind o soluție completă pentru prepararea cafelei de calitate superioară într-un cadru sofisticat și eficient. Espressorul VERA 2Gr. Levetta combină eleganța clasică cu tehnologia de vârf, oferind o experiență autentică de preparare a cafelei.
Espressorul VERA 2Gr. Autom. aduce o combinație de performanță, eleganță și funcționalitate în lumea cafelei automate. Cu o capacitate de boiler de 11,5 litri și sistemul Pre-Infusion, acest espressor asigură o extracție perfectă a aromei cafelei pentru o experiență superioară în fiecare ceașcă.
Espressorul VERA 2Gr. Autom. Multiboiler redefinește standardul în prepararea cafelei, oferind o tehnologie avansată și flexibilitate în setările de temperatură. Cu două boilere din oțel inoxidabil, fiecare cu o capacitate de 0,9 litri, espressorul permite controlul individual al temperaturii pentru fiecare grup.

CONTACT

Ai intrebari? Completează formular de mai jos si vă vom contacta noi. 

SHOPPING BAG 0