Evenimente
Posted in

Targul de Halloween din Brasov

Posted in

În perioada 27-29 Octombrie, am participat la un eveniment desprins din povești la Târgul de Halloween din Brașov (Urban Farmers). Cu un stand plin de surprize și arome de sezon, am transformat această noapte într-o experiență memorabilă. Cafeaua Vampirului și Vinul Vampirului au fost vedetele noastre, captivând atenția tuturor celor prezenți.

Într-un decor cu produse tematice, standul nostru Leonard Caffe s-a dovedit a fi un adevărat refugiu pentru iubitorii de cafea și vin.
Cafeaua Vamprului – Un Deliciu Înspăimântător de Bun

Cafeaua Vampirului este cu adevărat o creație unică, cu note subtile de ardei iute și scorțișoară care se îmbină într-un dans aromatic.
Cafeaua de origine nu a putut lipsi din raft, fie ca optezi pentru o origine fierbinte din Africa sau o cafea exotica din Caraibe, la noi gasiti toate aceste arome impreuna cu multe alte produse de sezon.

Nu uitati ca urmeaza sa intre in stoc cafeaua pentru sezonul rece: Cafea cu gust de iarna, cu bucati de vanilie si scortisoara, această cafea te va înconjura cu aroma sa fermecătoare și te va face să simți că iarna este cu adevărat cea mai minunată perioadă a anului.

Dacă nu ați putut să ne vizitați la Târgul de Halloween din Brașov, nu vă faceți griji! Urmează noi evenimente speciale și surprize de la Leonard Caffe, pe care le veți găsi pe rețelele noastre de socializare.
Abonați-vă pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre și pentru a vă alătura următoarei experiențe unice și delicioase pe care o pregătim pentru voi.
Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă bucurăm simțurile cu aromele noastre deosebite. Până atunci, luați o pauză, savurați o ceașcă de “Cea mai buna cafea, pe onoarea mea!” .

SHOPPING BAG 0