Devino partener

Oferim 2 tipuri de parteneriate,  pentru cei care vor sa se alature francizei „Leonard Caffe – Atelierul de Cafea” si pentru cei care vor sa comercializeze pe langa produsele lor si produse Leonard Caffe.

Devino partener

Descoperă Parteneriatul cu Noi ~  Atelierul de Cafea – Leonard Caffe

Dacă visezi să îți dezvolți propria afacere în domeniul cafelei fie ca este vorba de cafea to go, magazin de cafea sau deja deții un magazin și dorești să îți diversifici oferta, **Atelierul de Cafea Leonard Caffe** este partenerul ideal pentru tine. Noi credem în forța colaborării și în arta cafelei prăjite cu pasiune, iar asta ne face parteneri de încredere pentru tine.

De ce să alegi un parteneriat cu noi?

1. Pasiunea pentru Perfecțiune

La Leonard Caffe, suntem cu adevărat dedicați în a oferi cel mai bun gust al cafelei. Cu o tradiție ce datează din 1991, ne-am specializat în arta prăjirii cafelei, aducând pe piață o gamă variată de arome și profile de gust. Fiecare bob de cafea este prăjit cu atenție deosebită, astfel încât să poți savura cu adevărat experiența cafelei autentice.

2. Îmbinarea Tradiției cu Tehnologia de Top

Suntem mândri să fim prima prăjitorie din România care a adus tehnologia Petroncini. Această tehnologie de prăjire cu flux de aer cald ne permite să extragem în mod optim aromele unice ale boabelor de cafea, oferindu-ți un gust autentic și inconfundabil. Astfel, cafeaua noastră se remarcă în mod incontestabil în lumea cafelei de calitate.

3. Calitatea Regală

Leonard Caffe este Furnizorul Casei Regale a României, ceea ce confirmă angajamentul nostru pentru calitate și tradiție. Prin parteneriatul cu noi, vei putea oferi clienților tăi o cafea cu adevărat regală.

4. Cafea la nivel înalt de calitate

Suntem singura prăjitorie din România care are onoarea de a furniza cafea autorizată de prestigiosul grup Ferrero Rocher. Acest lucru confirmă standardul înalt de calitate pe care îl menținem în fiecare etapă a producției noastre.

Alegând să devii parte din familia Leonard Caffe, vei avea acces la o gamă largă de produse de cafea de calitate superioară, echipamente profesionale, cursuri in cadul Coffee School by Leonard Caffe, consiliere pentru noua ta afacere și vei putea oferi clienților tăi experiența autentică a cafelei prăjite artizanal. Suntem gata să te ghidăm și să te susținem pe parcursul acestui parteneriat, pentru a-ți asigura succesul în industria cafelei.

Dacă vrei să faci parte din povestea noastră de succes, te invităm să ne contactezi pentru a discuta despre o colaborare fructuoasă. Suntem aici pentru a împărtăși pasiunea noastră pentru cafea și pentru a construi împreună o experiență de cafea inegalabilă pentru clienții tăi.

Alege Leonard Caffe – Alege Cafea cu Adevărat de Calitate.

Cum poti sa accesezi mai multe informații?

Poți să ne contactezi la adresa de e-mail sales@leonardcaffe.ro sau completând acest formular.

Abonamente

Descoperă Aromele Lumii cu Abonamentele de Cafea Leonard Caffe

La Leonard Caffe, credem că merităm dimineți mai bune, iar cafeaua este cheia către experiențe aromate de neuitat. Cu abonamentele noastre de cafea, te purtăm într-o călătorie senzorială în jurul lumii, chiar la birou. Inspirată de cele mai rafinate origini și blenduri de cafea, oferta noastră include:

1. Cafele de Origine – Ai o gama larga de cafele de origine din care sa alegi pentru a savura cafeaua exact asa cum o doresti.

2. Blendurile Leonard Caffe– Poti alege din gama noastra de blenduri consacrate precum Miscela Italiana, Degusto Suprema, Miscela Oro, Lost Society sau blenduri usor exotice precum Miscela Arabica si Miscela Caraibica.

3. Aparatura profesionala – Sa nu uitam de importanta prepararii corecte a cafelei, in acest sens va vin in ajutor aparatele noastre profesionale, atat espressorul cat si macinatorul folosit joaca un rol foarte important in prepararea cafelei perfecte.

4. Montaj si mentenanta echipamente– Montajul se efectueaza de catre personalul nostru in mod gratuit in Bucuresti si orasele invecinate, mentenanta se efectueaza la cerere.

Oferta noastră se adresează iubitorilor de cafea care doresc să savureze fiecare ceașcă și să călătorească prin aromele cafelei în regiuni precum Etiopia, Mexic, India, Kenya, Caraibe și multe altele.

De ce să alegi abonamentele noastre de cafea?

Cafea proaspăt prăjită: Noi nu susținem cafeaua industrială. Selectăm cele mai bune boabe de cafea din întreaga lume și le prăjim artizanal, fără grabă, pentru a-ți oferi prospetime și gust autentic.

Echipamente de top: Folosim doar espressoare si macinatoare de origine italiana, echipate cu tehnologii avansate de preparare si macinare a cafelei.

Dimineți mai bune la birou: Pentru noi, cafeaua de la birou este un drept fundamental. Cafeaua de calitate transformă diminețile în momente mai insorite, pașii mai vioi și pauzele de la birou mai reușite.

Întrebări frecvente:

Ce include un abonament de cafea Leonard Caffe?

Abonamentele noastre includ instalarea echipamentelor noastre la sediul companiei tale, livrarea de cafea, ciocolata calda si consumabile conform cantității convenite, instruire, servicii de consultanță și mentenanță.

Costul livrării și serviciilor?

Livrarea produselor și instalarea echipamentelor sunt mereu gratuite in Bucuresti si zonele invecinate.

Cine se ocupă de mentenanța și service?

Noi ne ocupăm de toate aspectele legate de service, consultanță și mentenanță, toate incluse în abonament.

Cât de proaspătă este cafeaua?

Cafeaua noastră este prăjită la comandă și ajunge la tine în doar câteva zile de la prăjire.

Pot testa serviciile înainte de angajament?

Da, poți testa gratuit tot ce oferim printr-o vizita la Fabrica de Cafea din Cornetu unde puteti vizualiza si testa aparate si cafele.

Cum aleg abonamentul potrivit pentru afacerea mea?

Specialiștii noștri te vor ghida și te vor ajuta să alegi cea mai bună opțiune pentru compania ta.

Cum mă pot pune în legătură pentru mai multe informații?

Poți să ne contactezi la adresa de e-mail sales@leonardcaffe.ro sau completând acest formular.

Descoperă lumea cafelei cu abonamentele Leonard Caffe și bucură-te de dimineți mai bune la birou.

PRogrameaza o intalnire

Doresti sa vizitezi fabrica noastră? Vrei sa discuti mai in detaliu variantele de colaborare? Programeaza o intalnire prin butonul de mai jos.

SHOPPING BAG 0